Veileder bestilling.


Det er nå tid for en endring i bookingsystemet vårt og vi håper at dette vil gjøre det enklere for dere å booke hunden(e) hos oss. Vi har kjøpt et bookingsystem hvor dere registrerer dere og legger inn informasjon om hunden(e) deres. Vi har overført e-post adressen til hver enkelt kunde og det er denne epost adressen som skal brukes. 
Ta kontakt om dere ikke husker hvilken epost adresse dere har brukt hos oss ved bestilling av opphold.
Er du eksisterende kunde, så har du fått tilsendt passord fra oss tidligere.

Alle bestillinger som er fra 1 januar 2020 vil ligge innunder dette systemet. Kunder som allerede har booket hunden/hundene for opphold i 2020 har vi flyttet over, men vi ønsker at dere går inn og sjekker om informasjonen er riktig. 

Hvis du på noe slags helst tidspunkt har vankeligheter med å bruke systemet, ta kontakt med oss på telefon (90 11 80 80) eller epost

Dette er første side som møter deg. Her bruker du epostadressen din. 
På neste side bruker du ditt passord, eller oppretter et nytt hvis du er ny kunde.

Fra denne siden gjøres senere alle bestillinger av opphold, men først:
Øverst til høyre ligger «Min Konto» Gå inn her og oppdater passord, adresser etc. Husk å trykke lagre! Neste steg er å legge til din(e) hund(er) på det grå feltet med poten. Du kan legge inn alle hundene dine, en og en. Legg inn all informasjon du har om hver enkelt hund. Husk å trykke lagre! Innlegging av vaksinasjon kommer under neste bilde.

Når alt dette er klart, kan du bestille opphold. Da trykker du Fra hvilken dato og klokkeslett og Til hvilken dato og klokkeslett du ønsker opphold til hunden(e)  Trykk så «send inn» og vi mottar ditt ønske om bestilling. Du vil deretter motta epost med bekreftelse fra oss.

Helt til høyre i bildet hvor du ser datoen legger du inn utløpsdatoen til vaksinen hunden din har fått. Det står i vaksinasjonsboken når denne datoen er. 
Mellom vaksinasjonsnavnet og denne datoen kan du laste opp bilde eller pdf fil av vaksinasjonbok/pass.

Når dere har registrert hunden(e) i dette systemet en gang, trenger dere bare å logge inn og booke dato for levering og henting neste gang hunden skal til oss.