Hundehotell


Engell Hundesenter driver hundehotell «all inclusive».  Vi er veldig opptatt av at hunden skal et ha første klasses opphold og har satt oss et høyt mål med bare fornøyde kunder, både hunder og eiere.

Vi startet opp i oktober 2013 da vi ble Offentlig godkjent av Mattilsynet. Vi er stolte av hva vi har fått til iht bygningsmasser og området rundt oss._FES5107

Vi tar imot alle raser til vårt hundehotell og vi jobber hardt for å tilfredsstille alle typer hunders behov. I tillegg tilbyr vi dressurtrening for fuglehunder. Fredrik behandler også hunder med osteopati. Alt dette kan også kombineres med opphold hos oss.

Vi strekker oss langt for at din hund skal ha et kvalitetsmessig godt opphold og at alle hunder skal ivaretas på beste mulige måte.

Hundehotell «All inclusive»

Les om oss i Tønsbergs Blad

Hos oss er det «All inclusive.» Du betaler altså ikke noe ekstra for service og lufting.

Her kan du se filmen vi har laget om oss

Vi åpnet også i påsken 2014 et 11 mål stort inngjerdet område. Vi supplerte med et 15 mål inngjerdet område våren 2017 og et jorde på 60 mål våren 2019. Disse tre luftegårdene bruker vi til lufte hunder fra hundehotellet, samt hvor du kan kjøpe kort for å lufte din hund.

Birk og ShiraØnsker du å ta deg en tur innom for å hilse på, så ta kontakt med oss!

Velkommen