Om oss


Engell-hundesenter-hundehotellDet å plassere hundene sine på et hotell/ pensjonat kan for mange være en utfordring. Vi på Engell Hundesenter satt oss ett mål om at vi skal tilby et trygt opphold for hundene og kun fornøyde kunder. De som kommer tilbake hit er våre beste referanser. Det finnes ikke noe morsommere enn å se en blid hund som kommer logrende ut av bilen til eier sin og viser tydelig at hun/han kjenner seg igjen og er glad for å være tilbake.

Vi som driver Engell Hundesenter er Renate og Fredrik Engell Sæthereng, vi er begge fra Vestfold og flyttet sommeren 2013 til Re for å drive med det vi liker best. Vi har for tiden tre hunder, Engelsksetter Sagåsens Brunella di Montalcino, Engelsksetter Chianti Classico av Sangiovese og pointeren Lykke. De brukes aktivt på jakt og jaktprøver. Renate har sin utdannelse innen hest, er hippolog (ridelærer) og instruktør innen sentrert ridning. Fredrik har drevet med fuglehunder siden 2000 og opparbeidet seg god erfaring. Han er autorisert hundeinstruktør fase 1, 2 og 3 fra Fuglehundklubbenes Forbund. I 2018 ble Fredrik autorisert jaktprøvedommer for fuglehunder. Fredrik har også deltatt to ganger for Norge under VM for fuglehunder.

Ved åpning av vårt moderne hundesenter i 2013 har vi bygd et helt nytt og moderne hundehotell. Det har overvåkning (også natt), aircondition om sommeren og sval oppvarming resten av året.  Hundehotellet ligger i  trivelige og naturskjønne omgivelser på Svinsholt gård i Re, 10 min. fra Revetal sentrum, veldig sentralt for hele Vestfold, søndre Buskerud, Telemark og Oslo. Vi tilbyr også hente/leveringstjeneste av hunder.20120909_171359

Engell Hundesenter i media:

Vi  ønsker at din hund skal ha den beste kvalitet på oppholdet her hos oss!

Vi ønsker deg og din hund velkommen til oss!