Tilbakemeldinger fra kunder


 

Vi setter utrolig stor pris på tilbakemelding fra kundene våres og deres hunder. Tilbakemeldingen fra hundene får vi gjerne direkte i form av at de er fornøyde når de er hos oss, samt at de viser glede av å komme tilbake ved senere opphold.

Tilbakemelding fra eierne setter vi også stor pris på, og vi er veldig forkusert på at all service og oppholdet til hundene skal være av beste kvalitet. Det er alltid best hjemme hos eierne sine, men vi skal være hundens desidert beste andre hjem. 

Vi er alltid veldig aktive med hundene som bor hos oss på oppholdet og syntes det er viktig med ro i hundehotellet vårt. Da får vi harmoniske hunder som trives i hverandres selskap.

Under et lite utdrag av tilbakemeldinger vi har fått det siste året (meldingene er anonymisert):

 

Første opphold for guttene mine på kennel, så gjett om jeg var nøye med hvor jeg ville prøve.
Ordentlig sted med hyggelige folk. Koselig der hundene oppholdt seg, lyst, rent, varmt og t.o.m. blomster i vinduene….
Stas når jeg hentet dem, men satt like gjerne på fanget til Renate, og det sier litt om mammadaltene mine.
Supert at dere legger ut bilder, og at vi kan kommunisere innimellom.
Takk for fint opphold, vi kommer igjen.

Engell hundesenter yter topp service; like fornøyd hver gang!

«Vår hund bærer alltid preg av å være godt tatt hånd om på alle måter etter opphold på det flotte hundehotellet deres. Dere er tydelig opptatt av hundenes ve og vel og lokalitetene er glimrende. Vi er bare så glad vi har funnet dere!»

«Jeg er så glad for at dere har funnet ut hvorfor hunden min har en vond fot. Dette har både veterinæren og jeg oversett. Tusen takk for behandling og for at dere tar så godt vare på ham ( og alle andre hunder) hver gang han er hos dere! Ingen over, ingen ved siden!» 

«Flott sted! Proffe folk! Anbefales ! 5 stjerner fra hundene og oss!»

«Hei igjen! Veldig «behagelig» og hente hjem hunden min fra opphold hos dere! Han finner lekene sine, kosete og legger seg på teppet sitt og sover. Tidl. da han var hos XXXXX, lå han bare og peste hele kvelden og natten med. «Landa» ikke før morgene etter. Han var skikkelig stresset av å stå i bur mesteparten av tiden, nesten ikke lufting. Nå er han rolig og avslappet fra han kommer hjem.»

«Terningkast 6 :)»

«Våre hunder har vært hos Fredrik og Renate i 2,5 uke i juli måned.
De har hatt et helt topp opphold og var i både god form og godt humør når jeg hentet de.
Engell Hundesenter kan anbefales på det sterkeste – her får hundene individuell behandling og følges opp på en utmerket måte.»

«Vennlige, engasjerte og imøtekommende. Tipp, topp, tommelopp!»